-10%
005996

Πιες το τσάι σου, Σεμίραμις

Πιες το τσάι σου, Σεμίραμις

Original price was: 16,96 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 15,26 €.

In stock
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μαρίνα

Original price was: 16,96 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 15,26 €.

Η Θάλεια ζει με την αδελφή της, την Ερατώ. Οι γείτονες τις ονομάζουν «Μούσες της διπλανής πόρτας». Οι γείτονες που γελούν, τσακώνονται, χορεύουν, θορυβούν. Ο μισός τρίτος όροφος δεν έχει ησυχία.

Ωστόσο, η Θάλεια κι η Ερατώ ζουν «στη σκοτεινή πλευρά του ορόφου». Κι ας μην ζει πια εκεί ο κύριος Κ…

ΚΩΔΙΚΟΣ: 005996
ISBN: 9786182150443
ΣΕΛΙΔΕΣ: 280
ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ: Χαρτόδετο
ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνικά
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x21
ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 27/09/2022

Περιγραφή

Η Θάλεια είναι γέννημα θρέμμα της οδού Μ. Δεν μετακινείται, παρά μόνο για να πάει στο γραφείο του Βρασίδα Γκέκα και του Τέρη Χαμηλοθώρη, όπου εργάζεται.

Η Θάλεια ζει με την αδελφή της, την Ερατώ. Οι γείτονες τις ονομάζουν «Μούσες της διπλανής πόρτας». Οι γείτονες που γελούν, τσακώνονται, χορεύουν, θορυβούν. Ο μισός τρίτος όροφος δεν έχει ησυχία.

Ωστόσο, η Θάλεια κι η Ερατώ ζουν «στη σκοτεινή πλευρά του ορόφου». Κι ας μην ζει πια εκεί ο κύριος Κ…

Ένα μυθιστόρημα για τα τραύματα της παιδικής ηλικίας, την αγάπη, και την ενηλικίωση που έρχεται, ακόμη και καθυστερημένα!

Μαρίνα Παπαγεωργίου

Η Μαρίνα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Μεγάλωσε στην Κυψέλη και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η επαγγελματική διαδρομή της ξεκίνησε από τη μετάφραση, συνεχίστηκε στην εφημερίδα "Η Καθημερινή" και, από το 1996, εργάζεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου είναι υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου. Έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα, ενώ κείμενά της δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικά μέσα. Το μυθιστόρημα Πιες το τσάι σου, Σεμίραμις είναι το δεύτερο βιβλίο της, μετά τη συλλογή διηγημάτων Γλυκιά Πενικιλίνη που κυκλοφόρησε το 2018.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Φαναριώτη στην ΕΡΤ, ertecho.gr

 

Πιες το τσάι σου, Σεμίραμις – Το μυθιστόρημα της Μαρίνας Παπαγεωργίου έγινε ήδη το Best Seller του φθινοπώρου. thepresident.gr

 

Με αφορμή το νέο της βιβλίο, η Μαρίνα Παπαγεωργίου μιλάει για έμπνευση, ιστορίες και όνειρα στο Say Yes to the Press,
Say Yes to the Press

Παρουσίαση βιβλίου στο HELLO, HELLO

 

“Με εξομολογητικό χαρακτήρα εν γένει η φύση των ιστοριών που θα μας διηγηθεί, θα μοιάζουν σαν άλλα κινηματογραφικά καρέ με την απαραίτητη παρουσία των λοιπών δευτεραγωνιστών.”
Κυριακή Γανίτηvivliovamon.blogspot.com

 

Συνέντευξη στον Χάρη Ντιγριντάκη, ΑLPHA RADIO

 

Συνέντευξη στην Τίνα Πανώριου, booksitting.gr

 

500 Λέξεις με τη Μαρίνα Παπαγεωργίου, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

“Δεν υπάρχει καλό ή κακό, ευτυχία ή δυστυχία, ήρωες αγαπημένοι ή αντιπαθητικοί χαρακτήρες, πράξεις ηρωικές ή φριχτές. Όλα είναι σκεπασμένα με το μαγνάδι μιας λεπτής ειρωνείας.”
Δημήτρης Στεφανάκηςfosonline.gr

 

“Το πιες το τσάι σου Σεμίραμις είναι ένα βιβλίο γλυκόπικρο σαν την ζωή της Θάλειας… Ένα βιβλίο με ενδιαφέροντες χαρακτήρες σαν μωσαϊκό φτιαγμένους… Δευτεραγωνιστές με ρόλο πρωταγωνιστή γιατί ο καθένας είναι πολύ σωστά τοποθετημένος ώστε να βοηθήσει την Θάλεια να γίνει αυτό που έγινε… Ευτυχισμένη.”
Αλεξάνδρα Βαλτάbookstories.gr

 

Συνέντευξη της Μαρίνας Παπαγεωργίου στον Δημήτρη Μπαλή στο Ραδιόφωνο. ΕΛΛΑΔΑ FM

 

BEAUTYDAYS συνέντευξη με την Μαρίνα Παπαγεωργίου, beautydaysbymary.blogspot.com

 

Μαρίνα Παπαγεωργίου: «Η ερμηνεία των ονείρων μου βρίσκεται στη λευκή σελίδα».
συνέντευξη στην Μαριάννα Μητροπούλου, patrisnews.com

 

“Η Μαρίνα Παπαγεωργίου μας προσκαλεί σε ένα αστρικό ταξίδι στην καρδιά της Αθήνας.”
Συνέντευξη στην Ιωάννα Θωμά, fortunegreece.com

 

Συνέντευξη στην Μαρία Τσακίρη, vivlio-life.gr

 

Η Μαρίνα Παπαγεωργίου μίλησε στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 και το Magazino του Σαββάτου με τον Μανόλη Φούμη, για το “Πιες το τσάι σου, Σεμίραμις” το μυθιστόρημά της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.
youtube.com

 

Συνέντευξη στην Αλεξάνδρα Βαλτά, bookstories.gr

 

Συνέντευξη στην Κατερίνα Δαφέρμου, mononews.gr

 

“Η Θάλεια μέσα από τους γείτονές της βρίσκει αυτό που τους στέρησε ο πατέρας τους. Αγάπη και φροντίδα. Τα δύο απαραίτητα συστατικά της ζωής. Τα δύο στοιχεία που δίνουν αυτοπεποίθηση και δύναμη στον άνθρωπο.”
Σίσυ – Χρυσή Αγγελίδουaisthisis.gr

 

“Το δεύτερο βιβλίο της Μαρίνας Παπαγεωργίου, Πιες το τσάι σου, Σεμίραμις, μυθιστόρημα αυτή τη φορά, είναι ένα χαρούμενο, ευτυχισμένο βιβλίο, ένα βιβλίο χρωματιστό που αποπνέει αισιοδοξία!”
Ελένη Κίτσουbooktimes.gr

 

Συνέντευξη της Μαρίνας Παπαγεωργίου, ready2board

 

Συνέντευξη στην Ελένη Κίτσου, booktimes.gr

 

“Ένα μυθιστόρημα για τα τραύματα της παιδικής ηλικίας, την αγάπη και την ενηλικίωση που έρχεται, ακόμη και καθυστερημένα!Το βιβλίο είναι ολίγον τι γροθιά στο στομάχι, αν κι “αινιγματικά” κι έξυπνα αστείο και βγαλμένο από μια “άλλη”, αλλά όχι και τόσο μακρινή, εποχή.”
Νίκη Συρίγου, ootb.gr

 

Η συγγραφέας Μαρίνα Παπαγεωργίου καλεσμένη στην εκπομπή του Γιάννη Παπουτσάκη – ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μιλάει για το βιβλίο της “Πιες το τσάι σου Σεμίραμις”. Διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο και μοιράζεται μαζί του αγαπημένα τραγούδια.
dropbox.com

 

Η Μαρίνα Παπαγεωργίου στις «Καλές θάλασσες». Η υπεύθυνη στο γραφείο Τύπου του αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συγγραφέας, Μαρίνα Παπαγεωργίου είναι η καλεσμένη στην εκπομπή «Καλές Θάλασσες» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη.
dropbox.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ