-10%
Dhmoula_Cover-FINAL

Φύγετε σύννεφα από τη χώρα του ήλιου

Φύγετε σύννεφα από τη χώρα του ήλιου | Βάσω Μπατάλη-Δημουλά | Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

Φύγετε σύννεφα από τη χώρα του ήλιου

Original price was: 13,25 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 11,93 €.

In stock
Μπατάλη-Δημουλά Βάσω

Original price was: 13,25 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 11,93 €.

ΚΩΔΙΚΟΣ: 006155
ISBN: 9786182152263
ΣΕΛΙΔΕΣ: 128
ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ: Χαρτόδετο
ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνικά
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14 Χ 20,5
ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 10/09/2024

Περιγραφή

Από το οπισθόφυλλο:

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, διαβάστε αυτό το βιβλίο μέχρι το τέλος του, είναι αποκλειστικά για το καλό σας. Συντονιστείτε μαζί μου, βάζοντας προτεραιότητα την εσωτερική σας γαλήνη για μεγαλύτερη ευημερία και μεταμόρφωση. Θα σας βοηθήσει να κεντραριστείτε με τις διαχρονικές πανελλήνιες αξίες μας και θα ευθυγραμμίσετε τη ζωή σας με πρακτικές που ωφελούν την προσωπικότητά σας και, κατ’ επέκταση, την κοινωνία μας.
Με όπλα μου ιστορικά γεγονότα και μαρτυρίες που άγγιξαν την ψυχή μου, κατέθεσα σκέψεις, ανέσυρα μνήμες και εμπνεύστηκα ιστορίες που θα χαλαρώσουν το νευρικό σας σύστημα. Θα αδειάσετε από ανησυχίες, γιατί πάντα κάποιο ξαφνικό και απρόοπτο συμβαίνει, και οι προθέσεις σας θα πραγματοποιούνται. Καλό σας ταξίδι!

Βάσω Μπατάλη-Δημουλά

Βάσω Μπατάλη-Δημουλά

Βάσω Μπατάλη-Δημουλά | ΣυγγραφέαςΗ Βάσω Μπατάλη-Δημουλά γεννήθηκε στο Αίγιο Αχαΐας. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άνοιξε το δικό της φαρμακείο, το οποίο διατήρησε τριάντα πέντε χρόνια. Παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Δημουλά, καθηγητή πανεπιστημίου, και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Στέλλα. Ζει στους Θρακομακεδόνες, όπου ίδρυσε την «Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών Θρακομακεδόνων». Επί προεδρίας της και για δεκατρία χρόνια λειτούργησε και συντήρησε φιλαρμονική ορχήστρα και χορωδία, οι οποίες πλαισίωσαν επιτυχώς πολλές πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της Οργάνωσης, και όχι μόνο. Διεξήγαγε τους πρώτους αγώνες αντοχής στους Θρακομακεδόνες και υπήρξε η βασική συντάκτρια της εφημερίδας της Οργάνωσης. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δημοσιεύει συστηματικά διηγήματά της στο διαδίκτυο. Σε νεαρή ηλικία βραβεύτηκε για την καλύτερη έκθεσή της πανελληνίως που αφορούσε το ιδεώδες των Ολυμπιακών Αγώνων, λαμβάνοντας αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ